LoVe My FrieNds

Dec 16, 2010

KiSah BaLik KaMp0ng..Flight to SaBaH

huhuhu.....ni ntah kol brapa pagi,
lbh kurang pkl 5 pagi dh, bru lepas cek in.
letih2, tp tahan ja la.
tu pasal guna troli tuk sorong barang.
klu angkt kompom x larat.
coz letih sgt2.

ni plak kwn yg teman aku time kt airpot.
x sngka dr alor str ke kl flight yg sama.
yg pakai tudung hitam tu bugiey(sabah) n pakai spake linlin(serawak)
ntah betul ntah tidak ejaan nama linlin (sorry klu slh.hehe)
dorang ni student sem1 kt UUM.

ni pic slipar aku time nek kapal.
hahhaha..saja buang tebiat...
wktu ni tgh tgu nek kapal.
tu pasal jadik jurugambar x bertauliah.
huhuhu.

pastu,flight delay..
dok dalam kapal smpi dekat 30mnt.
siap tertidur2 lg.
bangun2, kapal terbang x berlepas lg.
dh la aku penat, takut juga klu berdengkur time tidur.
tp biar la, ada aku kisah.
hahahhahhaha.....

ni keta unser.
bkn keta ni aku nek, ada 1 lg kt blakang.
time tgu mak aku tu, dok la ngadap keta ni.
ambik gambar.hehehhehe...
klu pkck tu pasan aku ambik, biar ja la.
kt sini klu bkn teksi n van, ktorng nek unser.
ingt nk balik nek teksi tp dpt plak keta ni.
bkn x nk, tp aku cpt mabuk klu nek keta ni.
tp x pa la, jimat juga...
bayar RM16.00 tuk 2 jam perjalanan.

sepanjang perjalanan aku..
apa lg, aku tido la..
ingt 2 jam tu skejap ker.
lama tau, bg sy la..
hehehhe..
wlu pn ngantuk, 
ada jg la ambik pic tuk tatapan umum.
tada...
ntah apa pic ni, ambik ja la...
biar la wlu x cntik.
bea la org x pro n ngantuk yg ambik.
hahahhaha...



SAMPAI RANAU
14/12/201
-xierza-

2 comments:

Askidah Olumis said...

gupier baru sy dapat masuk.. haha.. ada ekor 'pekek @ tekik' mala blog ko!! welcome back to Ranau.. belilah nasi lemak sy tempat sir zaini.nasi lemak kukus in banana leaf u know.. RM1 ja... hehehe

XieRza FieRa said...

x pa....huhuhu..sy x tau.panggil cicak ja..hahhahhaa..
bha, nnt sy mo merasa nasi lemak ko jg nnt kio..