LoVe My FrieNds

Feb 12, 2011

Aku Men BowLing Di ChangLun ????

Hah....cam x caya jer...
Leh men bowling kat changlunnnn...
Bet0i..Aku x tipu...
Kalau tipu dosa....
Huhuhuhu........

Berita baik tuk kengkawan yang minat men b0wling.
Dah x payah dah nk turun Jitra semata2 nak men b0wling.
Kat changlun pun b0leh.
Dekat lagi..
Habis kelas pun dah boleh pi dah..
Hilangkan tensen...
Kalau hilang la...X jamin.
Hhahahhaa....

Tapi, apa yang malangnya di sini ialah :
Harga mahal beb.
Adult : Hari jumaat =RM5
Hari2 biasa =RM4
Ni x termasuk kasut tau.
Kasut = RM 1.50 (standart k0t)
Stokin = RM2.00 (bawa la st0kin sendiri kalau nak main)
Mahal kan !!!!!

Tapi disebabkan kemaruk nak main..
Aku main juga la..
Ye lah, dah setahun lebih k0t x main..
Jadi memang rindu la nak baling b0la.
Mahal p0n mahal..
Janji dapat main.
 Hahahha..

Thanks t0 my friends c0z play with me.
Huhuhuhu....
Sebab aku dorang main.
Ik0t bet0l aku sorang jer bawa st0kin.
Dorang sanggup pi beli stokin.
Terima kasih..Jasamu dikenang..
Huhuhu...

Disebabkan kt0rang dapat line hujung. Pic yang aku ambik p0n separuh.
Huhuhu..
Actuly, d0rang ni sebenarnya tengah mengodek menatang tu.
Ntah mana "yes" x jumpa2. Lastly,pekerja tu tol0ng taip nama.Hahaha...
Bergaya ngan bola n0 11. huhuhhu..







Ermm... Tu je k0t nak k0ngsi.
Selamat bermain b0wling.
??? Ada kaitan x ???
hahahhaa..

-THE END-



2 comments:

sheera anastsya said...

cmart dh ada bowling!! hebat!! tgu org shah alam nk balik maiN! but if rm4 tu murah sesangat lah kira kt chnglun peruk tu kan! kasot tu dh bley jimat 0.50 dh kt sana! cun lah! mekasyih 4 the info!!!

XieRza FieRa said...

mahal la..sbb dlu kt melaka murah jer.huhuhuhu..