LoVe My FrieNds

Jun 3, 2011

Facebook Pr0blem


Bukan Facebook tu pr0blem...
Aku punya FB je pr0blem.
Ntah kenapa dalam FB tu,
aku x boleh update status,
x boleh komen2,
x boleh like,
x boleh delete,
pendek kata...apa p0n x boleh.
Aku sedih hape x leh bersosial di FB.muahahhaa...

Aku perasan benda ni lepas masuk gengblogger.
Ada kaitan ker?
Aku tak tau la, tak baik kan men tuduh2 ni.
Atau sebab aku dulu deaktivate..
Nak sangat deaktivate, cam ni jadinya k0t...
So, d0nt try this at home..hakhakhak...
Mungkin juga sebab aku kena hack..
Ada ke orang yang nak hack aku..
Sapa aku..lawyer, doktor..ahli muzik?
miahahhahaa...
Aku bukan saper2 p0n.
Dan aku tak penah p0n kutuk orang dalam FB.
Paling koman pun aku just statuskan ketidakpuasan hati ini.Cehh...
Banyak lagi aku leh wat selain FB

Tak pa la...
Aku x la benggang sangat p0n kalau FB wat hal.
Yang penting aku masih leh buka tengok perkembangan kawan2.
Jangan tak leh buka langsung dah la.
Kalau cam tu kena buka email baru la.
Buka email baru n0 pr0b.
Aku kan ada 3 email..
Pilih saja yang mana satu.
Huhuhu....
Wat muka c0mel.Huhuhu..

p/s: kepada kawan2..sorry c0z FB aku berhabuk skit. Sebab x leh wat apa dah, leh tg0k jer.................

2 comments:

ainol akasyah said...

fb prob yeke..xpaya update fb dah..kite mai join berblog plak

JOM BACA DRAMA NORA ELENA VERSI NOVEL..RUGI KALAU TERLEPAS BACA

XieRza said...

huhu..t sy singgah blog awk ea..