LoVe My FrieNds

Jul 18, 2011

PeMbantu RuMah yang keletihan

wat masa ini.
aku agak bz ngan kerja2 rumah..
al-maklum la, cuti ni aku jadi pembantu rumah..
sampai nak update blog pun agak lambat.
lagi sebab aku malas...
letih ngan karenah kucing2 kat rumah...
AKU LETIH..PAHAM X????
hahahhahaa...

rumusan dari beberapa hari aku x berbl0g:

BOLA
ari tu teng0k b0la sepak malaysia lawan liverpool..
b0leh tahan la..
sayang d0rang x jaringkan g0l yg banyak pada masa pertama..
aku paling suka time g0l malaysia yang pertama oleh syafik (bet0i ka ejaan nama dia ni? ) memang cantik la...aku puji...
pas tu waktu safee masok plak, boleh tahan juga.
memang safee pemain yang bagus...
aku dengar gaji sebulan dia kat indonesia RM30k. ringgit malaysia ok.
bet0i ke???? aku x tau...hahhahaha.........

MARI MENARI
aku x teng0k pun..
sebab aku x minat sangat..
hahhahaa....
tp yang aku suka sebab yang masuk final adalah orang sabah.
aku s0kong 0rang dari negeri aku jer..
miahahhaha...

KUCING
kucing kat umah baru kena suntik ngan vitamin.
sebab semua mengalami gatal2..
kesian, teruk pun ada juga..
pas tu bg d0rang makan makanan yang berkhasiat.
ikan rebus yang sedap...sedap tu...
aku pn makan telur goreng jer..
hahhahaa..

FILEM
aku baru nak teng0k harry p0rter part II yang terbaru.
sekalinya, k0mputer hang..
maka x dapat teng0k lagi..
nanti2 je la teng0k..
tunggu k0mputer ok..
sebab sekarang k0mputer tu dah masuk virus..
lagi, aku nak teng0k "tolong! awek aku p0ntianak"
huhuhu..cerita tu cam best.

dah la...
ni aku leceh ni...
kalau dah start menaip memang susah nak berhenti..
aku pun dah penat..
ngantuk pun ada..
s0, tid0 lg baik...


2 comments:

Askidah Olumis said...

kartun o pir... hehehe... tulah ko napa makan telur ja!!!

XieRza said...

ya kide..sy mkn telur ja tiap2 ari...hahahaha..