LoVe My FrieNds

Feb 25, 2012

Salam...(^_^)

hye all...
pa habaq? sihat tak suma??
oo0..sihat ea..bagus2..like banyak2.hehehhe...
1st of all...bila k0rang datang je blog aku ni mesti korang tengok habuk tebal kan..
lama aku tak update blog...sebab bukan aku tak dak citer..
sebenarnya banyak aku nk kongsi...but, the sad news..laptop aku r0sak...ni pun update guna laptop kawan. thanks to my romate c0z give  me change to use this lapt0p.
walaupun lapt0p tu selalu wat aku rasa nak mengamuk. tapi bila dia rosak aku sedih juga.hehehe..

by the way...aku nak ucap terima kasih kepada sesaper yang datang jenguk blog aku..yang tinggalkan tapak kaki and tapak tangan dia kat chat b0x aku tu, and the very str0ng thanks to my new followers. thanks my friends and thanks to wasaber member..i dah follow y0u tau...

k, lastly...i will update my bl0g if my lapt0p 0ut fr0m ICU. if my lapt0p die (T.T) ..just wait i get new baby lapt0p. just pray for happy news. ceh, berlagak aku tulis dalam bahasa inggeris.grammer 0ut, susunan ayat pun 0ut..hadap je la..hahahahahaa.............

p/s: THANKS COZ WALK IN MY BLOG...LOVE YOU (^_^) 

2 comments:

Ruby Mahabbah Fillah said...

heheehhhe smp terbatuk2 kat cnie kak..

rupanay habuk my dari blog akk yaa...hiihii :0

XieRza said...

hahaha..amb0ooii....
nk wat cm mane...susah nk ngemas blog skng ni.bukan tuan punya blog bz..lapt0p x dak...dh dtg tu t0long2 la kemas ek.hahahhahaa....