LoVe My FrieNds

Apr 6, 2012

My Perseption : Tanda Gugurl Sangkut Kat Boboy

tetbe plak kerajinan aku datang. jadi aku wat la sesi Blog Walking edisi aku. ceh, apa aku merepek ni. [sila jangan layan (-_-)] maka aku jumpa lah blog s0meone ni. aku x kenal plak. but entry dia "Tanda2 Awek tu Dah SangKut" wat aku rasa nak baca. dan teringin nak membidas menambah ikut persepsi aku. hikhikhik...jahatnya aku.if korang nak lagi faham k0rang baca entry sebenar kat http://alongxp.com/2012/04/06/tanda-tanda-awek-tu-dah-sangkut/ tu dulu. pas tu baru baca entry aku.
EN Alongxp.com, h0pe u tak kisah ek. aku menambah ckit..hehehhee...


Emo Love


Gugurl tu dah sangkut kat bob0y if :
1. Dia SMS tak henti2.
    ye ker.....aku rasa tak. sebab aku sangkut dengan ramai lelaki tak dak plak aku terhegeh2 nak msg d0rang. perlukah??? miahahha....kidding. ada betulnya if p0mpan tu asyik nk sms jer, nk korang layan dia jer, x balas msg plak dia majok tetbe...memang sah, dalam hatinya berbunga sakura. but sesetengah gurl plak, dia mmg tak dak perasaan cintan tp dia suka nk bersms jugak. kateg0ri ni gurl yang ske berkawan ngn dak laki. sebab kekadang kawan ngan p0mpan ni banyak drama ckit.huhuhu...

2. Hal peribadi.
    yes...sebab if dah suka kan s0meone tu, 0pkos la dia nak ambik tau. dah b0y tu p0jaan hatinya, jadik dari hujung kaki hingga hujung rabut dia nak ambik tahu. kalau banyak sangat maklumat siap tulis g, nnt takot lupa..miahahahha....but, tak suma gurl cam tu. kekadang bila dia tanya soklan2 cam tu bukan bermakna dia sebenarnya ada hati dengan ada. tetapi sekadar ingin mengenali seorang kawan. 

3.Dia akan ketawa ngan lawak bodoh korang.
   ermm.....k0mpius. for me gugurl ni ada yang jenis ske gelak, walaupun tak lucu..kekadang gelak bukan perkara yang melucukan boleh menampakkan seperti memalukan diri sendiri. ada gak gurl yang tak kan gelak walaupun perkara tu melucukan. gurl yang x ske sangat gelak ni, jenis yang malas nak layan benda yang remeh temeh. sebenarnya sama juga ngan lelaki..betol x?? huhuhu..tapi x mustahil juga if pompan tu dah sangkut sunguh2 kan...ntah lah..

4. Dia selalu kagum dengan korang.
    hahahaha..lawak baca entry sebenar kt Alongxp pasal tajuk yang ni.. klu bulu hidung terkeluar pn bleh rasa kagum tu dah dikira misteri. if yang berc0uple tu pun bleh kata "awak2, bulu hidung awk terkeluar la. t awak ejas2 la bagi x kuar sangat.baru awk nampak makin ansem tau..."hakhakhak........tak de lah..

5. Mata dia untuk kau.
    fuhh....alamat bleh jatuh l0ngkang la kalau asyik tengok mamat yang wat gurl tu sangkut. x dak la, p0mpan yang 0bses je leh nampak setiap pixel tu. slalunya, if p0mpan tu dah sangkut kat si b0y ni kn. dia akan cuba merenung anda dari jauh sambil tersenyum plus jantung berdebar2 [hakhakhak..cam aku je ni]. and bila si b0y ni memandangnya semula, dia akan buat2 tak tahu, wat keje lain. tapi bila b0y tu berhenti memandangnya, si gurl akan mencuri pandang semula...s0 sweett..hikhikhik...

6.  Kerap bersentuhan
    tak dak la....walaupun si gurl tu sukakan si boy tu, x semestinya kerap bersentuhan.haishhh, tu spesis pompan gedik..kat sini pun bleh bahagikan p0mpan kepada dua bahagian juga..memanglah ada gurl if dia suka ngn lelaki tu , dia suka wat keje sama2, wktu meeting nk duduk sebelah menyebelah.sebab tak nak lelaki tu hilang dari pandangan...but ada sesetengah gurl tu plak, bila dia mula sukakan seseorang tu , dia segan nak dok sebelah menyebelah ngan lalaki tu. dok sebelah menyebelah pun tunduk jer. takut si lelaki mendengar degupan jantung dia yang pantas..hihihi..

7. Meluangkan masa bersama.
    saper tak nak...lagi2 bila yang mengajak tu lelaki yang si gurl suka..time ni la si gurl nak tarik perhatian si lelaki tuk wat si lelaki tu sukakan dia...(^_*)

8. Dia cemburu bila tau korang rapat dengan p0mpan lain.
    yup..yang ni betol..kalau dia tahu si b0y ni rapat ngan pompan len mula lah hilang mo0dnya, sentap, sedih and mulalah si gurl ni membandingkan dirinya ngan p0mpan yang si b0y rapat tu. sedih........

9. Menceritakan hal peribadi.
    urmm..x la. if gurl sukakan s0rang lelaki tu pun, dia tak kan menceritakan semuanya. bukan semua perkara boleh dik0ngsi..

10. Dia ambil berat tentang k0rang.
     absolutely true.. 

Emo Kiss

P/s: 1st time entry aku panjang giler..k0rang penat baca tak? aku penat menaip..hehehhee.............

4 comments:

alongxp said...

hahaha... saya buat tu secara general.. 70% dpd perempuan camtula... 30% golongan yg xmcm dlm entri adalah isteri saya... hehehe... tapi... lebih 50% betul kan?haha

p/s: byk yg saya tokok tambah supaya entri tu xmembosankan... klu x, org xbaca sampai habis(tips blogging nih)

XieRza said...

hehe..ye, betul tu en alongxp.
tp sy pn sje je nk menambah2.
tp best juga entry yg en wat tu.
thanks sbb benarkan sy wat huraian pasal entry en.hehhee..

Fiksyida said...

Nice one! Kena alert ni pasni :p

XieRza said...

Thanks Fiksyidah..
huhu...yes, be alert (^_^)