LoVe My FrieNds

Jul 2, 2011

MengeMas Blog Di paGi Hari...

salam...
hye all...
lama aku tinggalkan blog aku.
habuk..jangan cakap..memang tebal..
siap bersawang ni..huhuhu...
s0, aku nak mengemas lah juga walaupun dh pagi buta ni...

sebelum ni ada juga kawan yang  tanya kenapa bl0g aku x boleh masuk.
tu sebabnya aku delete wat sementara waktu.
ntah kenapa, rasa malas nk update k0t..maybe!!!!
kalau aku bosan ngan FB pn aku suka deaktivate..
apa lagi bl0g, delete untuk sementara..huhuhu...
but, aku x la senyap terus....
aku singgah teng0k blog kawan2 juga...

sebenarnya..
hermm...susah juga kan nak meluahkan kata2..
s0, aku nk luahkan melalui penulisan...
disebabkan pagi masih awal..awal la, baru pukul 2.30 pagi.
aku nak bercerita...cerita donggeng..(^_^)

aku ada sorang kawan...0pkos dak laki la...
aku dh kenal dia lama..ada la beberapa tahun..
bleh di katakan aku dh anggap dia sebagai kawan baik aku.
aku suka sembang ngan dia..
dan aku suka tengok wall FB dia walaupun dia amat susah nak update status.
ntah, aku suka tengok sampai suma kawan2 dia aku kenal..
dasat tu...bukan semua, separuh.hehehhee...

but...
bila aku dapat tau dia ada "kawan pompan"
hati aku sakit..
yup, aku sedih...
why?????
aku x ada jawapan..
dia kawan baik aku.
s0, aku kena la happy kan sbb dia dh jumpa simpang baru dalam perjalanan hidup dia.
(^_^)
sy happy kalau dia happy...
itu dh cukup bagi sy.


-END-
tu citer sy pagi ni...

pic ini tidak ada kaitan dengan jalan cerita..
terima kasih...
hehehee..



2 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

hooo..dun be sad, dear . banyak lg kumbang kat .uar tu . =p

XieRza said...

thanks dear....
bet0l tu...t sy nk tangkap ladyberd la..hehehhe..